Politikerlede og manglede valgdeltagelse

 

Af Freja Lynæs Larsen
Spidskandidat for Enhedslisten i Næstved kommune
Grimstrupvej 100D 2

For nogle år siden fik jeg politikerlede. Jeg var træt af, at den ene politiker efter den anden angreb hinanden. Sprogbruget var noget, som ikke hørte professionelle til. Det var lige før, at jeg valgte at blive sofavælger. Men i stedet for tog jeg den beslutning at melde mig ind i et politisk parti og være aktiv.
Det gør mig trist, at jeg de sidste par uger har kunnet følge med i det ene Facebook opslag efter det andet fra forskellige politikere, hvor der tales negativt om de andre kandidater. Der ses længere debatter, hvor der angribes i stedet for, at der bliver talt politik eller nogens opslag direkte latterliggøres. Er vi ikke mere professionelle end det? Lad os nu på tværs af partierne stå sammen om at forhindre politikerlede og i stedet for sikre, at vi i Næstved får en stor valgdeltagelse.